Emile Jaensch
Bestuurder Stadsdeel Amsterdam Zuidoost (VVD)
Raadplaat (250)

Al 5 jaar krijgen de volgers van mijn blog iedere zondagochtend een raadplaat bij het ontbijt.

Mijn inspiratie is de kunst van openbare werken en andere creatieve uitingen in het straatbeeld van Amsterdam Zuidoost.

Ik krijg er veel reacties op van mensen van binnen maar ook buiten het stadsdeel die de raadsels waarderen.

En ook na 250 raadplaten is de bron nog niet uitgeput is.

Waar in zuidoostelijk deel van de hoofdstad vinden we dit werk uit een omvangrijke collectie?

Reacties

Ron op 28-06-2015 14:51

Ik zie een bieb, maar mijn gevoel zegt het AMC. Dan heb ik een vraagje. Kan er niks gedaan worden aan het gefiets en gebrom in de Poort. Vroeger controleerde de politie regelmatig. Nu nooit meer. Het loopt echt de spuigaten uit. Eerdaags gebeurt er een keer een groot ongeluk. Ze rijden als gekken door het winkelcentrum. Zal wel eerst iets moeten gebeuren.

Emile op 28-06-2015 16:58

AMC is correct Ron.

Ik ben ook regelmatig in de Poort. In de vroege ochtend en avond wordt er aardig wat gefietst in de Poort. Ook omdat dit de korste weg is naar station vanaf Anton de Komplein. Brommers zie ik er minder. Overdag is er, zeker met warm weer, geen doorkomen aan op wielen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl