Emile Jaensch
Bestuurder Stadsdeel Amsterdam Zuidoost (VVD)
Drieoktobertrui
Haring, Hutspot, Wittebrood
Daar komen de geuzen, daar komen de geuzen
Haring, Hutspot, Wittebrood
Daar komen de geuzen al in de boot
 
Dit geuzenlied en andere zangstukken kwamen vanmiddag uit duizenden kelen tijdens de minikoraal ter gelegenheid van de viering van Leidens ontzet. De schoolkinderen uit de gehele Leidse regio kwamen voor het 26e jaar bij elkaar. Zo zag ik leerlingen van De Vogels uit Poelgeest die enthousiast meedeinden op de vertolking van  'La, la, la Leiden' door Jochem Myjer.
De schoenen van de lokale cabaratier waren voor de gelegenheid voorzien van Leidse Sleutels. Maar de burgemeester van Leiden, Henri Lenferink, spande wat mij betreft de kokosmakroon met zijn gebreide Drieoktobertrui.

Reacties

Leidse Glibber op 02-10-2018 02:47

We zouden natuurlijk eens aan Joke kunnen vragen of ze ook voor de burgemeester van Oegsgeest zo'n trui zou willen breien. :-)

Emile op 02-10-2018 09:05

Ik zou me zeer vereerd voelen. Maar volgens mij heeft Joke, die zulke fraaie truien maakt, wel een wachtlijst.

Rob Alberts op 21-12-2018 04:41

Met wat achterstallig leeswerk begrijp ik nu dat een andere Emile achter deze trui zit ....

Leidse glibber verslaat niet alleen het nieuws maar hij maakt het ook ....

vrolijke groet,

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl