Emile Jaensch
Bestuurder Stadsdeel Amsterdam Zuidoost (VVD)
Drrrrie oktober is vroeg dit jaar

Het was een mooie oploop gisteren op het gemeentehuis. Traditiegetrouw viert Oegstgeest het uitluiden van het jaar met haar bewoners. Daarbij houdt de burgemeester altijd een toespraak.

 Breister Joke van der Poel (rechts) en initiatiefnemer Emile van Aelst (links)

Aan het eind van mijn toespraak werd ik overvallen. Ik had al eens mijn oog laten vallen op de gebreide 3-oktobertrui die de burgemeester van Leiden afgelopen jaar aan had. Emile van Aelst verraste me met de door Joke van der Poel gebreide trui. Hij is heerlijk warm heb ik vastgesteld. Ik heb toegezegd dat ik bij het minikoraal in 2019 present ben in deze fraaie trui. Maar als het een beetje winter wordt dan zal ik hem nog wat vaker aan hebben.

Reacties

Emile van Aelst op 19-12-2018 23:48

We zien je wel langs schaatsen over de Rijn of Oegstgeesterkanaal als het echt gaat vriezen :-)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl